Louis Talpe

31-03-2011

Ketnet en Studio 100 hervatten opnames vijfde reeks 'Mega Mindy'


In Brussel zijn de opnames hervat van de vijfde reeks van \'Mega Mindy\'. Voor de aflevering De Danswedstrijd zijn er een aantal opmerkelijke gastrollen weggelegd voor Ellen Petri en Antony Arandia als danskoppel en Showbizz Bart als presentator van de danswedstrijd.

Gewezen Miss België Ellen Petri speelt Charlotte. Ze had eerder een paar gastrollen in de Eén-series 'Witse' en 'Dubbelleven'. In deze aflevering vormt ze een danskoppel met Lorenzo, een rol van acteur Antony Arandia. Hij was te zien in ondermeer '16+' (Eén), 'Sara' (vtm) en 'Sterren op de Dansvloer' (vtm).
Showbizz Bart, het alter ego van Bart Verbeeck, is vooral bekend van zijn showbizz-nieuwtjes voor ondermeer Q-Music en Story. Hij duikt in deze aflevering van 'Mega Mindy' op als presentator van de danswedstrijd. Danscoach Leila Akcelik heeft de acteurs dansles gegeven en was als coach op de set aanwezig. Leila was de danspartner van Louis Talpe bij 'Sterren op de Dansvloer'. 
Het verhaal
In het dorp wordt een danswedstrijd georganiseerd en Mieke wil graag meedoen. Maar dan moet ze een danspartner vinden. Commissaris Migrain werpt zich op als haar danscoach en verplicht Toby om met Mieke deel te nemen aan de danswedstrijd. Ook Oma en Opa Fonkel doen mee. Een droom komt uit voor Mieke: samen dansen met Toby. Maar al snel ontdekt Mieke dat er danskoppels op een vreemde manier wegvallen telkens de gedoodverfde winnaars Lorenzo en Charlotte in de buurt zijn. Tijd voor een dansje van Mega Mindy!


« Terug naar het persoverzicht


Louis talpe: Najaar 2016 Louis Talpe presenteert Eeuwige roem op VT4
Najaar 2016 Louis Talpe presenteert Eeuwige roem op VT4

Eeuwige roem verhuist van één naar VIER én krijgt daarmee meteen een nieuwe presentator. Exit Bruno Wyndaele, enter Louis Talpe

lees meer » | 01-06-2016


Louis talpe: Spitsbroers  2de seizoen
Spitsbroers 2de seizoen

Opnames voor het 2de seizoen van de fictiereeks Spitsbroers zijn gestart .

lees meer » | 01-06-2016


Louis talpe: Louis Talpe In ‘Of Kings And Prophets’ an ABC production
Louis Talpe In ‘Of Kings And Prophets’ an ABC production

Belgian actor Louis Talpe has landed a season-long recurring role on ABC’s midseason drama Of Kings and Prophets.

lees meer » | 22-10-2015


>> Ga naar alle nieuwsberichten
>> Volg Louis Talpe op Twitter

Ally Graph-x, Webdesign Roeselare