Louis Talpe

25-06-2009

Mega Toby


In de 1ste Mega mindy film duikt verrassend een nieuwe superheld op ... Mega Toby ( gespeeld door Louis Talpe ) Hier volgt het persartikel uit de standaard

 
woensdag 24 juni  2009

Hier is Mega Toby! 

Jongetjes hoeven zich niet meer in het roze Mega Mindy-pakje te hijsen — Goed gezien van Studio 100. In de eerste Mega Mindy-film duikt er nog een superheld op: Mega Toby. Bij het productiehuis en bij speelgoedketen Fun horen ze de kassa al rinkelen. Eindelijk is er ook een mega- heldenpakje voor stoere jongens.

Op 1 juli komt Het geheim van Mega Mindy, de eerste langspeelfilm van de superheldin, in de zalen. Daarin moet ze het niet alleen tegen een stel boeven opnemen, maar ook tegen Miss Volta, een kreng dat haar superkrachten wil afnemen. Mega Mindy krijgt in haar strijd tegen het kwaad hulp uit verrassende hoek. Want ook in haar tegenspeler van Mega Mindy, agent Toby (gespeeld door Louis Talpe), schuilt een superheld.

Mega Mindy is roze, Mega Toby is blauw. En zo hebben ook de jongetjes nu een 'helden'-alternatief voor hun Spiderman-kostuum. Vanaf 1 juli liggen de Toby-kostuums in de rekken van de Fun-speelgoedwinkels. De pakjes zullen 29,99 euro kosten en zijn in twee maatjes beschikbaar. Kereltjes kunnen nu al watertanden. Het blauwe pak staat - in primeur - in de nieuwe folder. Al kan je via YouTube ook al een glimp opvangen van Mega Toby in de trailer voor de film.

De eerste langspeelfilm van Mega Mindy moet dé bioscoophit van de zomer worden. En dé attractie op regendagen. Behalve Free Souffriau en de vaste cast van de Mega Mindy-reeks zijn ook Tom Van Dijck, Manou Kersting en Walter Baele te zien. De Nederlandse Yolanthe Cabau speelt de slechterik Miss Volta. Tot vorige week had zij een relatie met charmezanger Jan Smit.

www.studio100.be

www.fun.be


« Terug naar het persoverzicht


Louis talpe: Najaar 2016 Louis Talpe presenteert Eeuwige roem op VT4
Najaar 2016 Louis Talpe presenteert Eeuwige roem op VT4

Eeuwige roem verhuist van één naar VIER én krijgt daarmee meteen een nieuwe presentator. Exit Bruno Wyndaele, enter Louis Talpe

lees meer » | 01-06-2016


Louis talpe: Spitsbroers  2de seizoen
Spitsbroers 2de seizoen

Opnames voor het 2de seizoen van de fictiereeks Spitsbroers zijn gestart .

lees meer » | 01-06-2016


Louis talpe: Louis Talpe In ‘Of Kings And Prophets’ an ABC production
Louis Talpe In ‘Of Kings And Prophets’ an ABC production

Belgian actor Louis Talpe has landed a season-long recurring role on ABC’s midseason drama Of Kings and Prophets.

lees meer » | 22-10-2015


>> Ga naar alle nieuwsberichten
>> Volg Louis Talpe op Twitter

Ally Graph-x, Webdesign Roeselare