Louis Talpe

21-06-2011

Ook Louis Talpe in tv-serie met Leontine Borsato


De 4-delige familieserie van de VPRO, die vanaf december te zien is op de zaterdagavond van Z@pp op Nederland 3, wordt in zijn geheel in België opgenomen en daarom is het ook niet gek dat naast Leontine, Aart Staartjes, Susan Visser, Bracha van Doesburgh en Sebastiaan Labrie, ook Louis Talpe te zien is. Hij is één van de Vlamingen die zich aan de familie Hartmoet verbindt. In de rol van stoere man Greg is hij de vriend van Julius Hartmoet een van de broers van Ollie.

Louis verheugt zich zeer op deze serie: ‘Het is helemaal te gek om met een Nederlandse crew samen te werken. Ook verheug ik mij zeer op het weerzien met Susan Visser, waarmee ik heb gewerkt tijdens de opnamen van de Gooische Vrouwen Film.’

De 9-jarige Ollie Hartmoed heeft een bijzonder gecompliceerde familie. Hij heeft één echte zus, Lola van 11. Maar doordat zijn vader Oscar inmiddels aan zijn derde huwelijk bezig is en zijn moeder Lilian ook weer een nieuwe partner heeft gevonden, heeft Ollie ook talloze halfzussen, stiefbroertjes, adoptiezusjes en een neefje dat meer een broertje is.

En dan is er ook nog een baby op komst en gaan zijn opa en oma op hun oude dag nog eens uit elkaar en heeft iedereen ruzie met elkaar. Kortom: Ollie’s familie is een samengeraapt zooitje. Alleen met zijn overgrootvader, de negenennegentig jarige Opapa Hartmoed, kan Ollie goed praten.


« Terug naar het persoverzicht


Louis talpe: Najaar 2016 Louis Talpe presenteert Eeuwige roem op VT4
Najaar 2016 Louis Talpe presenteert Eeuwige roem op VT4

Eeuwige roem verhuist van één naar VIER én krijgt daarmee meteen een nieuwe presentator. Exit Bruno Wyndaele, enter Louis Talpe

lees meer » | 01-06-2016


Louis talpe: Spitsbroers  2de seizoen
Spitsbroers 2de seizoen

Opnames voor het 2de seizoen van de fictiereeks Spitsbroers zijn gestart .

lees meer » | 01-06-2016


Louis talpe: Louis Talpe In ‘Of Kings And Prophets’ an ABC production
Louis Talpe In ‘Of Kings And Prophets’ an ABC production

Belgian actor Louis Talpe has landed a season-long recurring role on ABC’s midseason drama Of Kings and Prophets.

lees meer » | 22-10-2015


>> Ga naar alle nieuwsberichten
>> Volg Louis Talpe op Twitter

Ally Graph-x, Webdesign Roeselare